• Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Contact

info@meliefstedingen.nl

085 - 401 49 12

BTW nr.: NL 8532.96.534 B01

KvK nr. : 59050144

Payment Partner 

© 2018 by Melieste Family   |   Partners   |   Adverteren

Gewoon dingen 

 

Heb jij dat ook? Dat je 's avonds gewoon een beetje online surft en onwijs veel leuke dingen tegen komt? Iets waar je helemaal niet naar op zoek was, maar toch wel leuk om te hebben. Of dat je denkt 'hey, d'as een goede deal. Zelf schrijf ik vaak leuke websites vanuit tijdschriften op in mijn telefoonnotities. Dan ga ik na een tijdje een avondje 'surfen' om te kijken of ik er inderdaad de leuke dingen terugvind die ze beloven. Dat leuke krukje voor in de keuken, die website met die vintage spulletjes, de te verwachten schoenendeals bij merksites en ga zo maar door. Nou die staan hier dus op een rijtje! 

suitsuit.jpg

Suit Suit combisetje toilettas
 

Heel blij mee! Dit zijn van die dingen die je je zelf niet snel kado doet, maar als je dat eenmaal wel hebt gedaan, kun je er echt van genieten. Zeker als je af en toe op reis moet natuurlijk:-).

Ik kocht het bij bol.

Cortina shopper
 

Wat een heerlijke uitvinding dit! Sinds kort heb ik een nieuwe Cortina met voordrager. Deze shopper of de vilten krat is ideaal, want je schuift ze zo over de voordrager heen. En dus ook weer eraf als je even naar de supermarkt gaat. Altijd een tas bij de hand en heel eenvoudig in gebruik.

Ben hier superblij mee! Bij de fietsenmaker te koop of bij bol natuurlijk.

Ali Lamu

Ken je de tassen van Ali Lamu? Ze worden gemaakt in Kenya, een land waar ik vaak en veel geweest ben. Er zit een heel mooi verhaal achter dit merk en de visser maakt van zeildoeken prachtige dingen, zoals deze tassen in allerlei soorten & maten! Inmiddels kun je er ook dekbedovertrekken, kussens en meer krijgen. 

Neem eens een kijkje op de website van Ali.

Boutique Je m'appelle

Heerlijke online shop vind ik dit. Betaalbaar, goede kwaliteit, vrouwelijk maar toch ook sportief! Ze hebben vaak heerlijk draagbare mode voor op het strand, naar het werk, voor in het weekend. Eigenlijk voor alles dus. En als je iets besteld, is het echt een feestje om open te maken. 

Hebben, hebben, hebben...

 

Een tanktop als deze kocht ik twee jaar geleden. De bandjes zijn een leuk detail en het blijft heel erg lang echt mooi, ook na 100 wasbeurten. 

Opnames vanuit een ander perspectief

Boek een drone voor het filmen van je evenement, feest of bedrijfspresentatie.

Kies een datum, tijdstip, locatie, uren film-tijd, type camera en montagetijd. De professionele organisatie SkySnap keurt de boeking op veiligheid, weersomstandigheden etc. Het team van piloten komt naar de afgesproken locatie. Eventuele extra wensen kunnen kenbaar worden gemaakt via de chat. Als alle beelden zijn verzameld, worden deze binnen 48 uur gedeeld op een cloud-platform. Hier kan de opdrachtgever de beelden downloaden, delen en bewerken.

Je boekt al een drone vanaf circa € 175,-!

Thermowood Hottub met externe aluminium kachel

 

Wat is er nu heerlijker om na een dag hard werken heerlijk te relaxen en alle zorgen even ‘af te spoelen’? Dan is een hout gestookte hottub wellicht een leuke tip! Al eeuwen maakt men gebruik van verschillende soorten hottubs. De combinatie van de buitenlucht en het warme water zorgen ervoor dat je spieren en geest weer volledig herstellen en ontspannen.

Wie wil er nu niet zo'n thermowood in de tuin.

Navigatie voor op de fiets

Fietsen met Beeline maakt van sportief fietsen een avontuur. Door eenvoudigweg de richting van je bestemming en de afstand in te geven, neemt Beeline de controle over van je fietstocht.

Het apparaat staat verbonden via een iOS of Android App, kan je favoriete plaatsen en routes opslaan, naar uw vorige ritten kijken en de favorieten delen.

 

Handig voor op de fiets.

Om achter het raam te plakken...

DeskView is een 'raamplankje' om een laptop of andere 'dingen' op te plaatsen. Het kan worden bevestigd op glas, metaal en andere gladde, niet-poreuze oppervlakken. Op deze wijze heb je innovatieve extra werkruimte of gewoon voor het plaatsen van bloemen en planten. Aanbevolen laadcapaciteit: tot circa 20 kilo.

.

 

Leuk zo'n extra werkplek