• Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Contact

info@meliefstedingen.nl

085 - 401 49 12

BTW nr.: NL 8532.96.534 B01

KvK nr. : 59050144

Payment Partner 

© 2018 by Melieste Family   |   Partners   |   Adverteren

Royaal overnachten in een kasteel
Romantisch overnachten in een kasteelhotel? Vorstelijk genieten klinkt erg exclusief en dat is ook zo maar een overnachting in een kasteel hoeft niet duur te zijn. Er zijn veel mooie kastelen die zijn omgetoverd voor bijzondere en unieke overnachtingen. Je kunt daardoor met je geliefde genieten van een charmante torenkamer om vorstelijk te genieten. Als je een uniek adresje zoekt, is een kasteelovernachting dus een aanrader: slapen in een hemelbed, authentieke elementen en een mooie kasteeltuin. Kortom, een sprookjesachtig decor voor een bijzonder verblijf.
Sainte Suzanne

Chateau de Vilette (Bourgondië - Frankrijk)

Een klein luxe boetiek kasteelhotel met 1 familiekamer en 4 tweepersoonskamers. Op het landgoed van 500 hectare vind je er ook twee vakantiewoningen, een zwembad en een tennisbaan.

Chateau Hattonchatel (Loraine - Frankrijk)

Het kasteel ligt in het rustieke Lorraine en biedt vanaf het terras en de suitekamers een panoramisch uitzicht over de vallei. Het wordt omgeven door wijnvelden en charmeachtige stadjes.

Sainte Suzanne

Kasteel Ter Worm (Heerlen)

Grenzend aan Heerlen ligt het schitterende Landgoed TerWorm. Op het landgoed bevindt zich het middeleeuwse kasteel. De prachtige tuin in rococostijl hult het ‘Van der Valk’ kasteel in een sprookjesachtige entourage.

Sainte Suzanne

Castell d'Emporda (Costa Brava)

De Nederlander Albert Diks (Beter Bed) heeft hier zijn 14e -eeuwse droomkasteel gevonden en gerenoveerd met respect voor omgeving en historie. Gesitueerd tussen de olijfbomen en kamers binnen en buiten de kasteelmuren. 

Sainte Suzanne

Kasteel Oud-Poelgeest (Oegstgeest)

Logeren bij het landgoed en 'bij ons om de hoek'.  De 45 kamers bevinden zich in het koetshuis maar dineren kan in het kasteel. Een ideale locatie voor een feest of bruiloft, op fietsafstand van Leiden en het strand.

Sainte Suzanne

Kasteel Huis Bergh (s'Heerenberg)

Een van de grootste kastelen van Nederland uit de 13e eeuw. In de omgeving van het kasteel bevindt zich een 18e-eeuws parkbos. Altijd al in een echt kasteeltorentje willen overnachten? Proef de sfeer van hout, glas-in-lood raampjes en dikke kasteelmuren.