• Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Contact

info@meliefstedingen.nl

085 - 401 49 12

BTW nr.: NL 8532.96.534 B01

KvK nr. : 59050144

Payment Partner 

© 2018 by Melieste Family   |   Partners   |   Adverteren

 

Hollands(e)pot in 't buitenland…. slapen bij Nederlandse eigenaren

 

Heel wat Nederlanders maken hun droom waar en verlieten Nederland om een eigen accommodatie te starten op bijzondere locaties, Van platteland tot aan zee, van kasteel tot bed & breakfast. Inmiddels zijn zij de locals met de beste tips over de streek, mensen, taal & cultuur! 

 

Wij maakten een selectie van de meest unieke door Nederlanders gerunde vakantieaccommodaties met persoonlijke service, charme en direct contact. Van bed & breakfast tot Chambres d'Hôtes, kleinschalige hotels, of fraai gelegen campings /glampings,  vakantieparken of woningen.

 

Binnen en buiten Europa delen wij graag onze verblijf pareltjes.

Tenuta Il Castelletto (Piemonte - Italië)

Fijtje en Michael besloten in de zomer van 2013 te vertrekken uit Oegstgeest om hun droom in Piemonte Italië waar te maken. En een droom is het geworden! De villa toverden ze om tot luxe appartementen en op het prachtiger terrein werden luxe lodgetenten geplaatst. Dit is het paradijs!

Michael & Fijtje Lothmann

Can Lluis

Can Lluis (Catalonië - Spanje)

Rinus & Carien hebben het voormalige boerderijtje in het bergachtige binnenland van Catalonië met veel liefde en stijlvol opgeknapt. Naast sfeervolle appartementen staat er in de tuin met olijfbomen een pipowagen 'El Rodamon' die eveneens gehuurd kan worden. Geregeld wordt er een  aanschuifdiner georganiseerd met producten uit eigen omgeving om de andere gasten te leren kennen. De baaitjes van Cadaques bevinden zich op een half uurtje rijden…

Rinus & Carien 

Guldeniz Sailing

Blue Cruise (Bodrum - Turkije)

Güldeniz Sailing Cruises bestaat uit drie prachtige authentieke schepen. Op onze schepen verzorgen wij cruises voor zowel groepen als individuele gasten. Het grootste deel van de route wordt zeilend afgelegd. De zijn houten tweemasters, ambachtelijk gebouwd en worden bemand door een kapitein, een kok en twee matrozen. Nedim is 'de kapitein' in Turkije en Ingeborg verzorgt de reserveringen vanuit Nederland.

Nedim & Ingeborg Cetin