• Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Contact

info@meliefstedingen.nl

085 - 401 49 12

BTW nr.: NL 8532.96.534 B01

KvK nr. : 59050144

Payment Partner 

© 2018 by Melieste Family   |   Partners   |   Adverteren

Azambezi River Lodge - Zimbabwe
Een eenvoudig maar goed hotel aan de Azambezi rivier in Zimbabwe waar we zelf geweest zijn.Heerlijke grote tuin, buiten ontbijten, lunchen en dineren...Pas wel op voor de krokodillen:) en maak een boottocht in de avond, dan zie je de nijlpaarden.
Victoria Falls River Lodge-Zimbabwe
Onbeschrijfelijk mooi dit, zo wil ik wel wakker worden in deze accommodatie vlakbij een van de zeven wereldwonderen, Victoria Falls. Zimbabwe blijft voor ons een fantastische en nog authentieke beleving.
Hotel Desert Nights Camp - Oman
Een van onze mooiste reizen...wat een sprookje. Midden in de woestijn, tref je een luxe tentenkamp. Fantastisch is het hier. Overdag met jeeps de woestijn in, een excursie me de squad, super avontuurlijk!
Alila Jabal Akhdar - Oman
Ga je voor een once in a lifetime ervaring in de bergen van Oman? Dan is dit een absolute must! Na al dat zand een verademing en veel koeler ook. Prachtig hotel, echt een aanrader.
Meer weergeven

Soms wil je andere dingen zien, proeven, beleven, maar dan zo, dat je je echt even in een andere wereld waant. Wij bezochten zelf veel echt andere wereldplekken, zoals Afrika, het Midden Oosten en Azië. Allemaal zo anders. Wie graag zelf klust en een programma samenstelt, kan wel wat met deze pagina, vol leuke en mooie accommodatie tips. In veel van de verblijven, sliepen we zelf, sommigen staan nog op de verlanglijst. Ooit...samen of met de kinderen!