• Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Contact

info@meliefstedingen.nl

085 - 401 49 12

BTW nr.: NL 8532.96.534 B01

KvK nr. : 59050144

Payment Partner 

© 2018 by Melieste Family   |   Partners   |   Adverteren

Villa Malberg

't Station (Ardennen) België

Nog steeds op ons lijstje met vrienden. Dit oude stationnetje is geschikt voor een groep van 10 personen en enorm sfeervol!
Een heerlijke tuin, top ingericht en voorzien van alle faciliteiten en meer zoals een BBQ, pizza oven, railbikes en tafeltennistafel. Klik snel door!

Regel jij de vakantiewoning voor 15 personen dit jaar?

Dan zoek je iets leuks en bijzonders, iets waar je mee aan kan komen. Niet eenvoudig. Allemaal een eigen slaapkamer en badkamer? Of mag het gedeeld? Maar dan wel een grote leefkeuken waar je bij elkaar komt? Sfeervolle vakantieboerderij of leuk kasteeltje? Groot strandhuis of misschien wel een woonboot? Wij helpen je, doe hier wat inspiratie op!

Villa Malberg

Molen Vresse-sur-Semois (Ardennen)

30 personen; 15 slaapkamers

Gerenoveerde oude watermolen uit de 16e eeuw. De woning biedt o.a. een groot binnenzwembad, een sauna, tuin, biljart, tafeltennis en gezellige woonkamer met open haard. Fraaie geheel ingerichte open keuken met groot eetgedeelte. De slaapkamers zijn ruim en er zijn maar liefst 11 luxe badkamers aanwezig. Het huis ligt in een natuurrijke omgeving direct bij een rivier.
Villa Malberg

Boerderij (Toscane)

14 personen; 7 slaapkamers

Oude gerestaureerde Toscaanse boerderij bestaande uit 3 appartementen en een enkele kamers. De inrichting is typisch Toscaans met veel gebruik van hout en natuursteen. De woningen worden omgeven door wijngaarden en olijfbomen. Op circa 300 meter bevindt zich een mooie tuin met zwembad. Elk appartement heeft een sfeervol panoramazicht over het Toscaanse landschap.

Chateaux Presseux (België)

tot 60 personen; 15 slaapkamers

Wij hebben hier een keer een bedrijfsuitje gehad, erg leuk! Het kasteel ligt vlakbij Luik dus goed aan te rijden. In een prachtige omgeving! Het landgoed bestaat uit een kasteel, koetshuis, rentmeesterhuis en authentieke kapel, Wij vonden met name de zitkamers en eigen 'stube/bar' heel gezellig! 
Dus voor een grote groep of bedrijfsuitje echt een hele leuke optie!

Zeilclipper Nieuwe Maen (Dordreecht, Zierikzee, Enkhuizen)

tot 18 personen; geen aparte slaapkamers

Deze zeilclipper uit 1891 was oorspronkelijk gebouwd voor het vervoer van bakstenen en tegenwoordig een comfortabel en modern schip. De salon heeft een gezellige entourage waar oud- en nieuwbouw gecombineerd zijn. Aan boord zijn diverse gezellige gezelschapspelen voor een leuk avondje speelplezier. Aan de wal zijn douches en toiletten. Nieuwe Maen ligt tijdens de vakantie stil in een van de leuke plaatsen van Nederland.

Boerderij van Droste - Hof Veltkuper in Twente

Hier verbleven wij met een groep vrienden, perfecte en gezellige lodge voor een lang weekend! De lodge heeft een grote keukenlodge met een tweepersoonskamer en 2 andere lodges voor 5 personen. Je loopt zo het bos in en er is een hele leuke boomhut voor de kids! Droste heeft nog 2 andere leuke groepsboerderijen. Die staan nog op het lijstje voor een andere 'Oud & Nieuw' vriendenweekend!